FAQ

Hvis du vælger en længere leasingperioden end den der er annonceret vil udbetalingen komme til at stige. Det gør den, fordi bilen skal afskrive mere over en længere periode og det er udbetalingen der går til at afskrive bilen.
Vi kan hente en bil hjem og have den på pladre indenfor 2-4 hverdage. Du kan læse mere om hvordan det foregår her: Import af bil
Som udgangspunkt står du selv for eventuelle reparationer der skulle forekomme på bilen. Vi tilbyder dog, at du kan tegne en garantiforsikring går ind og dækker det. Den kan du læse mere om her: https://autobahnleasing.dk/garantiforsikring
Så skal bilen sælges. Salget kan foregå på flere måder: 1) Kunden finder selv en ny leasingtager på f.eks. dba.dk, bilbasen.dk eller lign. Den kan også sælges i kundens eget netværk til familie, venner, kolleger eller lignende. 2) Hvis kunden ønsker det hjælper vi meget gerne med at finde en ny ejer/leasingtager til bilen. Det gør vi igennem vores store netværk af kunder og vores mange markedsføringskanaler. Oftest vil vi som professionel leasingformidler også kunne opnå en lidt højere pris.
Vi er de billigste, fordi vi har valgt at skrue ned på alle vores omkostninger undtagen når det gælder service. Dvs. vi har sparet de store flotte lokaler med flotte dyre møbler væk, så vi i stedet kan tilbyde dig nogle rigtig lave priser.
Restværdien er bilens værdi efter endt leasing. Det er vigtigt, at denne værdi er markedskonform, så den kan sælges til denne værdi, når leasingaftalen er slut, og restværdien kan indfries til det finansielle leasingselskab, da eventuel forskel skal dækkes af kunden/leasingtageren. Hos Autobahn Leasing sætter vi en ære i at fastsætte så realistisk afskrivning på bilen som muligt og derved give kunden en realistisk restværdi.

Vil du høre mere

Vores leasingrådgivere er klar på telefonen og e-mail, så tøv ikke med at skrive eller ringe til os. Vi vil gerne hjælpe med, at finde den rigtige løsning til dig.

Telefon
71992344
(man-fre: 10-16)
E-mail
info@autobahnleasing.dk
(Svartid maks. 24 timer)